Welcome to the Christian Voice UK National Director's Blog. Find Press Releases, E-Alerts, and a Christian take on the news. See more at http://www.christianvoice.org.uk/

Make sure you right-click on links and open them in a new tab or window so as to keep this blog on-screen.

Over the next few weeks, the articles here both old and new will be copied on to www.christianvoice.org.uk and this blog will wind down. Thank you for following, and will followers now please kindly follow us to http://www.christianvoice.org.uk

Thursday 19 May 2011

ALIMENTS HALAL A WEMBLEY

Vocals:
Aliments "halal" Boicot Wembley Stadium!
Dir no a la xaria rastrero!
Menjar fora de l'estadi!
Prengui un full!
Després de tot, per què és l'estadi nacional d'un país cristià de venda de menjar islàmic?


Prospecte:

BOICOT WEMBLEY ESTADI D'ALIMENTS HALAL
més famós de la Gran Bretanya instal lació esportiva és la venda de menjar "halal" al seu lloc en menjar per emportar i esperant que no es donen compte.

Un portaveu de l'Associació de Futbol ens va dir que si vostè compra el pollastre fregit o productes derivats del xai a l'estadi de Wembley, que fàcilment podria estar menjant carn d'un animal sacrificat ritualment en el nom d'Allah.

Li demanem a l'Associació de Futbol per confirmar per escrit que les hamburgueses de carn a Wembley no són halal. Ells es van negar.

En el nom d'Al là

Ni tan sols diria que si el seu pollastre halal, xai i carn de boví a la venda és atordir abans de massacre. Fins i tot si ho és, que no és el punt.

Un escorxador musulmà encara canta 'Bismillah Allahu Akbar "(que significa" En el nom d'Al là, là és el més gran') per cada animal mort "halal", sacrificant a Déu. Qualsevol persona que compra la carn "halal" es menja la llei islàmica.

"Halal" és una paraula àrab que significa «legal» per als musulmans menjar. És l'oposat de "haram ', que vol dir il legal. (L'alcohol i el porc són sempre 'haram' per als musulmans.)

Cap dels aliments "halal" al Wembley està etiquetatge. aliments musulmà s'està servint en secret en el nostre estadi nacional de futbol.

Ells confien en la nostra ignorància

Però fins i tot si es va etiquetar, seguiria sent "el prens o ho deixes". Suposant que no et ve de gust un rotllo de salsitxa o un sandvitx de cansalada?

Wembley es basen en la ignorància del públic a sortir-se amb la seva. Si comencem a qüestionar el seu boicot i qualsevol cosa que podria ser "halal", que canviarà.

Si no serà menjar "halal" a tots a Wembley, que ha de ser disponibles a petició.

Alcorà nega les veritats del cristianisme

L'Alcorà nega la crucifixió de Jesús Crist, nega que Jesús pot perdonar pecats, i nega que hagi de ser adorat o que pot ser resat al.

L'Alcorà diu que Déu ha engendrat cap fill. No obstant això, la Bíblia registra Déu Totpoderós diu de Jesús: "Aquest és el meu Fill estimat, en qui tinc complaença. Sentir-lo. Òbviament, Déu no és el mateix que el Déu Totpoderós.

Carn Halal és sacrificada a un ídol

Per als cristians, la carn halal s'ha ofert a un altre déu - o ídol - i la Bíblia adverteix fortament en contra d'ella. Rebutjar la carn "halal", per als cristians, és un acte de testimoni d'aquells que no creuen.

Però fins i tot els que no tenen fe amb raó, pot oposar-se al seu menjar per emportar a Wembley haver estat dedicat a Déu d'acord amb la llei islàmica.

El problema s'està arrossegant islamització a Gran Bretanya avui en dia. Per què un 4% -5% de minories dicten com la nostra carn es sacrifica? Per què aspectes de la Sharia (la paraula àrab per "llei") s'imposarà als britànics?

L'Islam es dóna concessió després de concessió

Ens estem massa acostumats a les històries sobre els conductors d'autobusos musulmans es van negar a permetre que els gossos guia a bord, les nenes musulmanes supermercat compra negar-se a servir alcohol, o que descriu la Bíblia com a "bruts", de les sessions de les dones-només per als musulmans a les piscines locals, de àrees en els nostres pobles i ciutats que són musulmans-només.

Estem sentint que la carn "halal" s'està alimentant a tots els alumnes a les escoles, hospitals i presons, i ara la carn "halal" s'està en secret imposat als aficionats a Wembley.

Què va a salvar la nostra nació?

Hem de defensar l'herència cristiana de la Gran Bretanya i pregar perquè Déu pugui aturar l'onada d'immoralitat i l'Islam al nostre país.

Volem una nació en la que els nostres polítics són homes d'honor, on els nens el respecte als seus grans i la vida dels joves respecte a les persones humanes, on els homes i les dones a mantenir els vots que fan el dia del seu casament, on la perversió no és part de la nostra cultura, als nostres carrers són segurs per a caminar i en l'úter torna a ser el lloc més segur a la terra de Déu.

Tots som responsables davant de Déu

Creiem que Déu va fer el món i va donar lleis a la humanitat a viure. Pequem quan trenquem els manaments de Déu, l'assassinat, el robatori, la mentida, adorant ídols, blasfemant, falta de respecte als pares, l'adulteri, l'enveja, la luxúria i el pecat sexual.

Tots som responsables davant Déu per la manera com vivim les nostres vides. Quan es treballa, s'espera que el seu salari, és el que vostè ha guanyat. Però la Bíblia diu: "Perquè la paga del pecat és mort".

Jesús és l'home d'un home.

Estem massa acostumats a obtenir imatges d'un Jesús mans i humil celebració d'un be. Sí, Jesús és compassiu i bondadós, misericordiós i que perdona, però aquestes són qualitats masculines.

Jesús va ser i és l'home d'un home. Li va dir a un grup de pescadors a seguir-lo, i ho van fer. Es va dirigir els canvistes del temple a Jerusalem amb un fuet. Al final, sabent que l'única manera d'obtenir el perdó per a la humanitat va ser a lliurar pels nostres pecats, Jesús va permetre ser crucificat, clavat en una creu, penjat fins a morir en agonia. Un home no es posa molt més difícil que això.

Poder de ressuscitar d'entre els morts

Jesús va dir que ell tenia el poder de donar la vida i el poder per prendre-la de nou. I ho va fer, passant dels morts en el primer diumenge de Pasqua. Això va demostrar que era Déu en la carn, i que ell tenia el poder de perdonar els pecats i donar-nos una nova vida. La Bíblia diu: "El do de Déu és vida eterna en Crist Jesús Senyor nostre."

'El camí, la veritat i la vida'

Vostè no pot cobrir el seu propi pecat, o confiar en el bé que fan. Només Jesucrist és el camí al cel. Ell va dir: 'Jo sóc el camí, la veritat i la vida: ningú arriba al Pare sinó per mi. "

On vas a passar l'eternitat? Perquè Déu és bo, no es tolera el pecat en el cel. Tots hem pecat. Només Jesús pot perdonar els teus pecats, i us salvarà de l'infern. Al seu torn a ell avui.

Queixar-se de Wembley
Veure la pàgina del darrera perquè a queixar-se al menjar "halal" a Wembley. El nostre consell és, si vostè no rep una garantia per part del personal de restauració que el menjar a la venda no és "halal", no ho coma. I els dic per què.

cites de la Bíblia són de la Versió Autoritzada:
Lluc 09:35; Joan 14:6; Romans 6:23


la pàgina del darrera

BOICOT WEMBLEY ESTADI D'ALIMENTS HALAL
Si vostè compra de pollastre, xai o carn de portar dinar de comiat a Wembley, el més probable és que vostè està menjant la carn que és 'halal', sacrificats a Déu per un escorxador musulmà cridant 'Allahu Akbar' sobre ella.

El nostre consell és, si vostè no rep una garantia de Wembley personal de càtering que els aliments a la venda no és "halal", no ho coma. I els dic per què.
Llegiu més a l'interior ...

Què fer:
Reclama a la personal de càtering a l'estadi Wembley d'avui i després a: director gerent, el Sr Roger Maslin, l'estadi de Wembley, Empire Way, Wembley, Middlesex HA9 0WS. Telèfon: +44 20 8795 9000.
Correu electrònic: roger.maslin@wembleystadium.com

Vegi els nostres videos "halal" amb tota aquesta informació a www.youtube.com, canal: christianvoiceuk

Visita: http://.christianvoiceuk.blogspot.com/
http://www.christianvoice.org.uk/

elèfon / txt: +44 7931 490050 / +44 1994 484544
Correu electrònic: info@christianvoice.org.uk

a primavera de 2011
 

No comments:

Post a Comment